Няколко страхотни сайта за всеки Интернет потребител

Днес ще ви запозная с няколко много полезни сайта за всеки Интернет потребител, които може и да не знаете. Enjoy 🙂


10 Minute Email

Колко пъти ви се е налагало да се регистрирате в даден сайт или форум и той да изисква активация през имейл, но не ви се дава личният ви имейл, защото не е много сигурно дали той няма да бъде използван по някакъв друг начин ? На мен много пъти ми се е случвало това, докато не открих този страхотен сайт, който ви дава произволен имейл адрес за 10 минути, предостатъчно за да се регистрирате, да кликнете на линка от имейла и до там. Разбира се, това може да се използва и за спам по форуми и сайтове, но при мен работата е, че ми писна да си давам личният имейл насам-натам и накрая да бъде оспамван с реклами за Виагра (sad, but true). Единственият минус на цялата работа е, че след изтичането на 10-те минути този имейл изчезва и ако си забравите паролата в даден сайт/форум няма как да си я възстановите.

Proxy.org

Най-голямата листа с иностранни прокси сайтове. За какво би ви послужил един прокси сайт и защо бихте го използвали ? Ами за много неща, най-вече можете да сърфирате необятният Интернет напълно анонимно, а ако сте баннати по IP от някой сайт или пък е забранен за потребители със IP от вашата държава ще можете да го посещавате преспокойно. Никога не знаете кога ще ви потрябва подобно пособие, и аз съм така.

Min.us

Налага ви се да качите някакво изображение или друг вид медия бързо и безболезнено онлайн за да го покажете на някой ? Това е вашият сайт. Просто drag-вате изображенията, които искате да качите в сайта и те ще се качат. Доколкото знам сайта работи и с други видове медия, но аз лично научих скоро за него и планирам да го използвам за изображения.


Искрено се надявам сайтовете да са ви били полезни и при възможност да коментирате публикацията, да гласувате за нея, да я харесате в FB или да гласувате за нея в svejo. Thanks and as always…have a nice day.

Advertisements

Posted on януари 31, 2011, in Cool Fixes, Daily Blogs, Tutorials, Usefull Stuff and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. има 1 коментар.

  1. mm polezno, mersi 😛

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: