Отвори си очите или едно кратко словоизлияние

Болшинството днешни Интернет потребители са много наивни и понякога приемат най-лъжливото за чиста монета. Какво ме навежда на тази мисъл ? Напоследък чета (ей не спрях да чета, нали ?), гледам и не вярвам на очите си – хора, които биват очевидно използвани за лансиране на различни продукти хвалят и направо боготворят човек, който ги използва и гледа на тях като прасенца-касички претъпкани с пари, които по рождено право са негова собственост. Те дори решиха да го изберат за свой потребител на годината, въпреки че той рядко пише в техният сайт освен когато не си продава „стоката“.  Възрастни хора, които през повечето време се занимават със що-годе сериозна работа пишат неграмотно в блогове, форуми и се мислят за много яки пичове, които едва ли не са по-висши от Бог и същевременно открито правят пи’ар (може би дори им плащат за това) на различни компании, а Интернет потребителя приема всяка тяхна дума като закон, а когато някой се опълчи и каже истината или има различно мнение, той бива набедяван за трол, за некадърник и други нарицателни думи. Днешното българско Интернет общество (или поне част от него) е една голяма пародия. Не планирам дори да споменавам имената на горните индивиди или местата където се подвизават и са се случили въпросните случки за да не бъда изкаран необективен. Няколко скромни съвета от мен – никога не приемайте това, което четете където и да е било (дори и в моя блог) за абсолютната истина, винаги търсете алтернативни източници за да сравните информацията. Отворете си очите или поне погледнете отстрани дали някой човек е това, за което се представя (защото в Интернет можеш да бъдеш всеки) и дали това, което ви споделя е най-вярното/правилното и т.н.

Не бъдете наивни и в лек FPSFake(FPSKyle/FPSRussia) стил – както винаги Have a nice day!

ПС: Имам желание в моя блог да „разнищя“ истинската цел и личност на различни блогове и техните собственици и в най-скоро време може да го изпълня, че и със снимков материал.

ППС: Всички, които са блокирани да пишат коментари, надявам се да ви е тъпо, вие не заслужавате моето внимание или вниманието на който и да е било друг.

Advertisements

Posted on януари 20, 2011, in Daily Blogs, Размисли и Страсти and tagged , , , . Bookmark the permalink. 3 Коментари.

  1. Ще се радвам да видя разкритията Ви. Ще е полезно за наивници като мен.

  2. Bullseye, bro. Ти си знаеш най-добре, каза каквото трябва и оставяш на останалите избора да решат дали да вярват на това, което си казал или не. You’re not alone with that opinion anyway. 🙂

  3. Не разбирам кой точно визираш. Все пак, да – факт е, че доста хора си продават продуктите на база качествен маркетинг, дори и да нямат достатъчно покритие. За съжаление това няма просто да отмре…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: