Here we go again…

Днес отново се започна с училището, за предпоследен път. Kоето ще рече, че ще прекарвам повече време учейки отколкото пишейки тук (не че пиша много често де, но не забравяйте мотото „пиши нещо, само ако е смислено“). Не съм забравил, че трябва да правя Commentary на Class VS Class eвент-а, който моят отбор спечели пре-лесно, но в момента видеото се отлага поради технически причини (проблеми с demo playback-a…).

Все пак накратко за еvent-a в писмен вид: Първоначалната идея беше 9v9, но в действителност беше 6v6, понеже iPlay не бяха ъпдейтнали TF2 сървърът, на който щеше да се проведе самият еvent и ни се наложи да играем на алтернативен, който е само за Clan War (тоест има 13 слота – 1 SOURCETV, и по 6 слота за BLU/RED). Да не говорим, че много народ не се появи и общо взето без малко да не се проведе и самият event. Искам да изразя личното си дразнение от факта, че преди да започнем същинският event един кретен постоянно превключваше team status-a от Not Ready на Ready. Event-a се проведе само на една карта – koth_viaduct, след като започнахме (най-сетне) event-a пойнта беше скъсан от sticky spam, pipe-oве летяха навсякъде и общо взето беше пълен хаос. След няколко успешни рундове от наша страна противниците ни се оплакаха, как не било честно ние да сме с Rocket Launcher-и и как Sticky-тата им били много….ъъъ…бавни, след което започнах да им се подигравам по voice chat-a, просто защото мога. 😀 Накрая ги бихме със солидното 5:1, като можеше да е 5:0, но просто не успяхме да ги спрем един рунд.

Като цяло event-a беше забавен, макар и неосъществен както бе първоначално плануван.

Тъй като това е блог, а по-точно Личният ми блог, смятам да ви разкажа за една екоинициатива, в която имам част да участвам, макар и частично (уеб дизайн…). Тя се нарича „Две шепи вода“, като идеята е чрез жива верига от хора да се съберат две води, идващи от противоположни точки на Троянския балкан – Червената локва на връх Козя стена и пещерата Топля в землището на село Голяма Желязна, – а срещата да се случи на централния троянски площад на 22 септември.  Можете да разберете повече в следните връзки:

Екоинициатива „Две шепи вода” – СОУ „Свети Климент Охридски“ блог
Facebook страница на инициативата
„Две шепи вода“ ще носят в Троян – Darik News

За сега това от мен, ако сте ученици – Честит първи (или не-толкова първи) учебен ден 🙂

(гласувай за публикацията в svejo)

Advertisements

Posted on септември 15, 2010, in Daily Blogs, Размисли и Страсти and tagged , , , . Bookmark the permalink. 2 Коментари.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: