Games I love: Colin Mcrae: Dirt 2

Днес от доста сука реших да направя нещо ново в блога. От днес нататък в произволен интервал от време ще пиша сравнително кратки статии за игри, които харесвам и ще обяснявам накратко защо. Първата игра, която ще ви споделя е Colin Mcrae: Dirt 2. Още от едно време когато за първи път пробвах Need for Speed: Undeground и Need for Speed: Porsche харесвам рейсърите и игрите с коли като цяло.

Разбира се това, че харесвам игри с коли не е единствената причина да ми допада Dirt 2. Играта има доближаваща се до реалното графика (особено на Direct X 11), невероятна физика и управление на колите (освен това колите звучат като истинските във всеки един момент!), хубав саундтрак и много, много писти. Играта разполага и с „Flashback“ feature-a от играта GRID (направена от същите пичове), без който лично аз не мога да се справя (управлението особено на черен път е трудоемка задача…) Играта става и за по-нестандартно каране, както показва този клип, направен от двама братя подвизващи се с ника BenBuja:

Но аз лично предпочитам Rally Racing-a, както ще видите в този геймплей клип правен от мен преди около час-два, като играта я играя на Maxed-out настройки и резолюция (толкова може 17 инча за жалост). Средното ми FPS e 60-70, което не е зле, но fraps го сваля на 30 и надолу, защото нали е пичовска програма :

Въпросното клипче е записано на първата рали писта на Croatia (ака Хърватия) и е риплей-а след като съм свършил пистата (на първо място разбира се :D), понеже да записвам и играя изглежда невъзможно поради гадното лимитиране на кадрите от страна на fraps.

Ако все още не сте пробвали Dirt 2…време е. Играта си заслужава напълно особено ако обичате да натискате газта, макар и виртуално.

(Гласувай за тази статия в svejo)

Advertisements

Posted on август 5, 2010, in Games I Love and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: