Modern Gear Solid или WTF!?

Напоследък излизат доста фен филми на Call of duty тематика, но никога не съм очаквал пародия на Modern Warfare 2 и Metal Gear Solid в едно.

Следният фен филм за момента има излезли две части и се очаква да има още поне трета със сигурност. Не знам каква е била точно идеята на режисьорите на въпросното творение, но ще се опитам да го разнищя накратко –  Макаров и злодеят от МGS(съжалявам никога не съм играл MGS и си нямам на идея как се казва) обединяват сили под формата на злата империя „Activistsun“ за да създадат играта Modern Gear Solid, а Ghost и Snake се опитват да ги спрат, всеки по своя начин. Стига съм говорил за това култово творение, нека ви запозная със самите клипове

Искрено съм се смял на доста места и смятам, че това е едно много сполучливо за момента фен филмче. Авторите обещават третата част да е двойно повече изпълнена с екшън от предишните. Поживём — увидим.

(Гласувай за тази статия в Svejo)

Advertisements

Posted on юли 30, 2010, in Gaming News, Movies/Serials and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 Коментари.

  1. Кога да я чакаме третата част?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: