Valve -„We have a problem, boys“

Преди около 2 седмици Valve Anti-Cheat(VAC) пощуря и банна над 12 000+ стийм акаунта от мултиплеъра на Modern Warfare 2 без дори въпросните хора да са използвали непозволени средства и да са чийтвали. След дълги и широки оплаквания от страна на потърпевшите във форумите на Steam, модераторите не спираха да отговарят „Щом си баннат значи си хаквал“ и „VAC не може да прави грешки“.


Оказа се обаче, че VAC е сдал багажа, при това цели 12 000+ пъти.  След известно време обаче всички потърпевши са получили следният имейл (преведен е на български за ваше удобство):

Здравейте, наскоро вашият Steam акаунт е бил баннат по погрешка от Call of Duty: Modern Warfare 2. Това е наша грешка и се извиняваме за досадата и пречките, които може да са ви създали тези действия.

Проблемът е, че Steam не е упсял да засече правилно DLL сигнатурата между дисковата версия и мемори версията на играта.

Това не е точно  игрално-специфична грешка. Steam ни позволява да махнем грешно поставените банове (около 12 000 за 2 седмици). Вашият бан е премахнат и отново имате достъп до играта.

Освен това, в компенсация, сме ви подарили безплатно копие на Left 4 Dead 2, също така още едно копие, което можете да подарите на приятел.

Евала на Valve, че не се държат като другите гейм компании и дават безплатни игри в компенсация. Ако вие сте били част от бан вълната и имате излишно копие на L4D2, с удоволствие ще приема steam gift – моят steam профил – като официално ще направя обстойно ревю на играта и ще напиша няколко добри думи за вас в блога си 😉

ПС: Много благодаря, ако някой наистина се навие да ми даде steam gift-a

(Гласувай за тази статия в Svejo)

Advertisements

Posted on юли 28, 2010, in Gaming News and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. има 1 коментар.

  1. Евала на Valve. Така се прави! 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: