Play Starcraft II Singleplayer NOW!

Време беше въпросната дългоочаквана игра да види светлина, и днес докато отчаяно сърфирах из българските торент тракери, надявайки се да си харесвам нещо попаднах на много интересен торент, който съдържа enGB ритейл версията на играта + Singleplayer крак за нея.
В описанието на самият торент пишеше, че може да се save-a спокойно, но ако искате да си пуснете save-a после трябва  а/ да пуснете играта отначало, да скипнете всички клипчета, да натиснете F10 и да заредите save-a от Load или б/ да стартирате въпросният ваш сейв от „My Documents“  или на Windows 7 като при мен „Documents“ папката. Общо взето няма специфични неща по инсталацията на играта – инсталирате, изчаквате да се ъпдейтне, слагате крака и сте готови. В най-скоро време, след като превъртя играта OFC смятам да напиша едно дълго и широко писменно ревю в блога си, който малко поумря защото го бях занемарил, но не плачете за него…IT IS BACK!

Ето ви линк към въпросният торент клик(изисква регистрация в arenabg.com) за по-неориентираните крака може да се намери тук и тук(dox.bg mirror)

Enjoy your pirated game 🙂 Оставете коментар след поста с това какво мислите относно играта, cya around 😉

Advertisements

Posted on юли 27, 2010, in Downloads, Gaming News and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. има 1 коментар.

  1. Да промотираш изтеглянето на такава велика игра…. аз съм гей

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: