Modern Warfare 2: Как да използваме Chopper Gunner ефективно

От днес стартирам серия от гайдове за Modern Warfare 2. Надявам се да ви харесва идеята ми. Тъ-дъ днешния урок е много кратък и ще си говорим за това „Как да използваме Chopper Gunner-a Ефективно“.

Защо да използвам Chopper Gunner ?

Защото е секси като мен…не разбира се, честният отговор на този въпрос е защото е ЖИВОТНО! Той е един от най-добрите killstreak reward-ове в играта и води да бързо и сигурно навързване на убийства.

Най-лесният и ефективен начин да вземем Chopper Gunner

Има доста методи, чрез които можете да се сдобиете с него, но този е сред най-лесните. Ако ще пускате Nuke използвайте следните Killstreak-ове:
– Harrier Airstrike
– Chopper Gunner
– Nuke

Ако просто искате Chopper Gunner пък използвайте:
– Predator Missile
– Harrier Airstrike
– Chopper Gunner

Чрез този билд и известен скил ще се сдобиете с „зверчето“ по-бързо от ритник на Чък Норис.

Къде да се скрия като получа Chopper Gunner ?

Не го използвайте веднага! Сериозно, не го използвайте веднага.  Легнете на удобно и скрито място, огледайте около вас и когато сте 100% сигурни, че сте добре го извикайте и направете малко Spawn Kill-ове.

Кога да използвам Chopper Gunner ?

Отговорът е очеваден – Не използвайте Gunner-а на карти,  в които главно битката се води вътре в сградите. Забелязал съм, че Gunner-a работи най-слабо на Underpass, така че имайте едно наум.

Идеята е да използвате Chopper Gunner-a по определено време главно за Spawn Killing (знам звучи кампърско, но помага на вашият отбор). Например играте Domination – Вашият отбор има A & B, а противника C, това е перфектния момент за Gunner-a. Жив пример е следното видео:

Гледайте внимателно, може да научите доста важни неща от това видео.

Прицелване

Целенето с Chopper Gunnera е много просто, тези червените кутийки са единственото нещо, което трябва да стреляте, дори и да стрелнете на 2см от тях пак ще ги уцелите. Освен това не дръжте постоянно пръста си на спусъкът, защото можете да изгубите бързо ориентация, главната идея на Gunner-a е да прави Spawn Kill-ове. Така че го използвайте по предназначение.

Освен това опитайте да се целите във експлодиращите варели, защото много често се събират хора около тях. Доста хора не се сещат да правят това. Освен това патроните преминават през почти всяка стена, така че ако някой се е скрил под тънък покрив или до прозореца е мъртвец.

Авто-пилота

Ето го големият минус на нашият killstreak. Не се ядосвайте, когато не става каквото искате заради него, в крайна сметка ако не ви свалят той ще ви позиционира на желаната от вас позиция.

Заключение

Ако сте следвали инструкциите имате шанс да унижтожавате като този приятел…

Advertisements

Posted on април 5, 2010, in Tutorials and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: