Deal whore !

Съжалявам, че не можах да направя проклетото ънбоксинг видео на GTAIV, но толкова бях нетърпелив, че я отворих веднага щом докопах пакета 😀 (като циганин видял пресен хляб) Поиграх известна част от играта и съм много доволен, също пробвах малко мултито, което върви безупречно. Тези дни все не намирах време да пиша по блога и се извинявам, че сте пропуснали да четете простотията ми няколко дена.

Днес благодарение на един мой другар се уредих с оригинална CoD4: Modern Warfare 1 без никакви пари, само трябваше да помодна една тема за phpBB3. За жалост Valve са нещастници и не мога да си слея всички игри в един акаунт, та сега карам с 3 акаунта, като вторият (CS:S,DOD:S,TF2) се използва от брат ми. В момента MW1 се инсталира и нямам търпение да я проиграя отново. След като бях „прецакан“ в MW2, а и фактът, че играта ми отъпя след вдигането на 70 левъл (понеже системата е направена много дебилско) реших, че ще си търся единицата, но не ми се даваха 30-те и 60-те лева който искат Pulsar и Ozone.

Другарят ми се казва yaav, и в момента продава няколко акаунта с игри в Steam, който се интересува може да му пише на скайп thisismyskypeyo

Гарантирам ви, че няма да ви измами 😉

За сега толкова, време е за MODEEEERN WARFARE 1 (NOT MODERN WARFAIL 2!)

Advertisements

Posted on февруари 4, 2010, in Daily Blogs, Размисли и Страсти and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: