What lies within ?

Вчера направих сделка с някакъв пич, която ми усигури втори Steam акаунт със следните игри:

Counter-Strike : Source , Day Of Defeat : Source и Team Fortress 2

Аз трябваше да направя просто сайт, така и направих, но очаквах пича да ме излъже (понеже слонът помни, както се казва). За мое учудване той още преди да съм започнал сайта ми даде username, парола всичко. Влязох промених си паролата и имейла и започнах сайта. Самият сайт не е нещо велико, но важното е , че си изъпълних моята част от сделката. Така, че ако ви се доиграе Source пишете да поиграем малко.

Няма как да не се изгавря с някой, който е успял да се изгаври с мен за това ще ви споделя от какво се състои + download връзки за материалите новопоявилият се Sci-fi World.

1. Сайтът (http://scifi-bg.net/site)

Първо това е Joomla, второ темата се казва Dominion и е създадена от Rocket Theme.

Въпросната тема съдържа няколко цветови гами, 6 вида вариации на външния вид и прочее. Темата попринцип е платена, което освен некомпетентни, прави собствениците на World и пирати. Разбира се, ще ви дам линк за изтегляне на темата – кликнете тук.

2. Форумите (http://forums.scifi-bg.net/)

Това е phpBB3 (при това последна версия, за която се говори, че е много бъгава) и безплатната тема Absolution,  която можете да изтеглите от тук.

В крайна сметка ако трябва да оценяваме трудът положен от мега-великия „дизайнер“, трябва да го похвалим за петминутното лого-хедърче и информацията в сайта, която е взета от Informer и да спрем до там.

В последни дни пробвах Closed Beta-та на Battlefield: Bad Company 2,  която ми прави същото впечатление като GTAIV – много интересна, забавна, но много неоптимизирана. Бива ли компютър с мойте гигантски параметри, да не може да подкара играта на High, а като тръгне на Medium хващам максимум 30 fps. Срамота.

Като заговорихме за GTAIV,  прословутите DLC-та Episodes From Liberty City, най-сетне ще се появят на PC и PS3, като има голяма вероятност да не са безплатни за PC, както всяко боже DLC е.

За сега толкова, не забравяйте да посетите моя twitter.

Advertisements

Posted on януари 30, 2010, in Daily Blogs, Downloads, Gaming News and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. има 1 коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: